07 september 2011

Nyhedsbrev august 2011

Generalforsamling
Der indkaldes hermed til generalforsamling i foreningen Sabro Biblioteks Venner. Generalforsamlingen foregår den 19. september kl 19.30 på lærerværelset, Sabro Korsvejs Skolen. Indkaldelsen er vedhæftet denne mail foruden den foreløbige dagsorden. Vel mødt – vi serverer kaffe, the og kage.

Borgerservice på Sabro Bibliotek
I juni startede Borgerservice på Sabro Bibliotek. Det er det sædvanlige personale, der skal klare opgaverne. De opgaver, der kan løses i Sabro, er baseret på princippet ”hjælp til selvhjælp”. Personalet kan vejlede os i at benytte de digitale selvbetjeningsløsninger indenfor flytning, bestilling af sundhedskort (tidligere hed det sygesikringsbevis), lægeskift, ansøgning om boligstøtte, NemID og generelt i udfyldelse af diverse offentlige blanketter – dog kan vi ikke bestilles pas og kørkort. Kun Aarhus Rådhus kan tilbyde alle ydelser, men f. eks. på biblioteket i Tilst er der mulighed for en mere udvidet borgerservice.
Borgerservice er åben sammen med biblioteket, dog ikke om lørdagen.
  
Det sker på Sabro Bibliotek - efteråret 2011
Biblioteket afholder den 29. september kl 17.30-19.00 og den 26. oktober kl 14.30-16.00 et Musekursus til dig uden IT forudsætninger – start computeren og brug musen.

Den 2. november kl 15.00-16.30 er der Internet for begyndere. En introduktion til de basale funktioner på internettet foruden en kort introduktion til søgemaskinen Google. Her er det en fordel at have kendskab til mus og tastatur.

Den 16. november kl 15.00-16.30 er der E-mail for begyndere. Trin for trin gennemgås oprettelse af en gratis webmail og brugen af den.

Alle kurser er gratis, men tilmelding til biblioteket er nødvendig.

Ny hjemmeside
Sabro Biblioteks Venners nye hjemmeside finder du her: http://sabrobiblioteksvenner.blogspot.com

Dette nyhedsbrev
Såfremt du ikke i fremtiden ønsker at modtage et nyhedsbrev fra os bedes du kontakte os på rasmussenjytte04@gmail.com
 
På vegne af Sabro Biblioteks Venner
Jytte Rasmussen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar